Web Analytics Made Easy - Statcounter

 با توجه به تعاریفی که صندوق بازنشستگی کشوری از آنچه خدمات مکمل درمانی می‌خواند ارائه کرده می‌توان گفت که در واقع خدماتی تحت عنوان بیمه تکمیلی از سوی این صندوق به بازنشستگان تعلق نمی‌گیرد. اما به هر حال خدمات مکمل درمانی صندوق بازنشستگی در افواه به نام بیمه تکمیلی بازنشستگان معروف شده است.

در همین راستا و برای تبیین جامعه تحت پوشش این دسته از خدمات درمانی محمود مرتضایی‌فرد، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری توضیحاتی را ارائه کرده و بر متفاوت بودن بیمه تکمیلی با آنچه خدمات مکمل درمانی خوانده می شود تاکید کرد: صندوق بازنشستگی کشوری برای اینکه بتواند در این شرایط سخت به بازنشستگان کمک کند در واقع مکمل خدمات درمان را ایجاد کرد و با مشارکت بازنشستگان و صندوق، بخشی از خدمات را پوشش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی آنچه که به عنوان بیمه تکمیلی قابل انتظار است، چیزی نیست که در این صندوق اتفاق می‌افتد.

مرتضایی‌فرد با اشاره به تعداد افراد تحت پوشش خدمات درمانی مکمل یادآور شده است که نزدیک به ۲میلیون نفر تحت پوشش بیمه صندوق بازنشستگی کشوری در سطح کشور پراکنده هستند.

با توجه به اظهارات مقامات ذیربط به نظر می رسد دلیل اصلی ممانعت شرکت های بیمه از رفتن زیر بار هزینه های بیمه تکمیلی برای بازنشستگان، بالا بودن سن این افراد است که ریسک هزینه بر بودن عملیات درمانی را نیز به مراتب بالاتر خواهد برد!

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به تعداد بیماران خاص تحت پوشش این نوع خدمات بیمه‌ای به بازنشستگان مبتلا به بیماری های خاص گفته بود: نزدیک به ۴۸ هزار بیمار خاص تحت پوشش این نوع خدمات داریم، باید توجه داشت که بیماران خاص دو برابر بیماران عادی هزینه دارند و سقف بیمه ای آنها نیز شناور است و می توانند به صورت شناور از خدمات خود استفاده کنند.

حق‌بیمه افزایش یافته است؟

طبق گفته مقامات صندوق بازنشستگی کشوری حق بیمه خدمات درمانی مکمل شامل سه وجه است که توسط بیمه گذاران، صندوق بازنشستگی و دولت تامین می شود، بر همین اساس مقرر شده سهم بیمه گذار در سال جاری ۴۵هزار تومان باشد که به معنای افزایش ۵۰ درصدی در مقایسه با سال ۱۴۰۰ است.

اما نکته جالب اینجاست که به گفته مسئولان این صندوق، با وجود افزایش چشمگیر حق بیمه خدمات مکمل درمانی بازنشستگان، کیفیت و کمیت خدمات در سال جدید نسبت به سه سال اخیر تفاوتی نخواهد داشت! البته توجیه مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری برای ثابت ماندن سطح خدمات رسانی با وجود افزایش ۵۰ درصدی حق بیمه، افزایش ۱۰۰ درصدی کیفیت و کمیت خدمات درمانی مکمل در سال ۱۳۹۸ است که باعث شده این صندوق برای سال ۱۴۰۱ تصمیم به ثابت نگه داشتن آن در شرایط گرانتر شدن حق بیمه گرفته است.

البته گفته می شود بخشی از هزینه ها که باید توسط دولت در سال‎های اخیر تامین می‌شد هنوز در اختیار صندوق بازنشستگی کشوری قرار نگرفته و در واقع دولت به این صندوق بدهکار است اما به طور کلی به نظر می‌رسد در سال جدید بیش از آن که این دسته از شهروندان شاهد افزایش سطح کیفیت خدمات رسانی بیمه‌ای باشند، تضعیف کیفیت بیمه مکمل درمان را تجربه خواهند کرد./اقتصادآنلاین

منبع: فردا

کلیدواژه: بازنشستگان بیمه تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط

آفتاب‌‌نیوز :

اسماعیل لـله‌گانی درباره پایین بودن سقف وام بازنشسته‌ها و گلایه بازنشسته‌ها از این وام‌های خرد که عملا هیچ مشکلی از گره‌های مالی این افراد باز نمی‌کند، اظهار داشت: وام ۲۰ میلیون تومانی بازنشسته‌ها را در سال ۱۴۰۳ به ۳۰ میلیون تومان افزایش دادیم.

وی ادامه داد: این تسهیلاتی را که بانک رفاه به بازنشسته‌ها پرداخت می‌کند، اقدامی مشترک بین بانک رفاه و سازمان تامین اجتماعی است و امسال هم به سقف ۳۰ میلیون تومان می‌رسد.

مدیرعامل بانک رفاه با بیان اینکه باید توجه داشت که از آنجایی تعداد مشمولان این وام بسیار زیاد است نمی‌توان سقف آن را به طور قابل توجه بالا برد، گفت: در حال حاضر بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار بازنشسته داریم که هر یک از این افراد مشمول دریافت وام ۳۰ میلیون تومانی می‌شوند که هر سال ۱۰ درصد از این جمعیت وام بازنشسته‌ها را دریافت می‌کنند.

لـله‌گانی در پاسخ به این سوال که آیا علت عدم افزایش سقف وام عدم توانمندی بازنشسته‌ها در پرداخت اقساط آن است، اظهار داشت: موضوع پرداخت اقساط نیست، در بحث افزایش سقف وام بازنشسته‌ها موضوع این بوده که سقف منابع قرض‌الحسنه بسیار محدود است و قانون هم تاکید کرده که این وام قرض‌الحسنه بیشتر به فرزندآوری و ازدواج اختصاص پیدا کند و منابع قرض الحسنه هم عمده به این دو مقوله تخصیص داده می‌شود.

وی افزود: بانک رفاه را از اولویت برای ارائه وام به این دو موضوع فرزندآوری و ازدواج خارج نکردند و در کنار تکالیف بانک رفاه برای پرداخت وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری و سایر تکالیف سهمی هم برای وام به بازنشسته‌ها تعیین شده است.

مدیرعامل بانک رفاه تاکید کرد: وام ۳۰ میلیون تومانی را می‌توانیم برای بازنشسته‌ها تا ۳ سال هم قسط بندی کنیم و سقف پرداخت اقساط هم در ماه کمتر از یک میلیون تومان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟