Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری پس از ابلاغ مجوز انتقال دارایی به این صندوق که بزودی صورت می گیرد، قطعا در مهرماه اجرایی می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ اکبر افتخاری امروز (چهارشنبه) در جریان سفر به استان سیستان و بلوچستان و در نشست با روسای کانون های بازنشستگی این استان با قدردانی از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان برنامه و بودجه برای توجه جدی به موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری، گفت: با هماهنگی های انجام شده با سازمان برنامه و بودجه همسان سازی حتما از مهرماه مطابق با ضوابط ابلاغی اجرایی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افتخاری، اظهار داشت: مقدمات اجرای همسان سازی و صدور احکام فراهم شده و این صندوق آمادگی دارد تا پس از صدور مجوزهای لازم از مراجع ذی صلاح و طبق ضوابط اجرایی ابلاغ شده نسبت به صدور احکام جدید اقدام کند.

به دنبال ارائه خدمات دندانپزشکی هستیم

او در خصوص بیمه تکمیلی درمان نیز گفت: اولویت برنامه ای ما از روز اول، بهبود بیمه تکمیلی درمان بوده چراکه اگر هزینه های این بخش پوشش داده شود، به طور قطع کیفیت زندگی نیز بهبود خواهد یافت.

افتخاری ادامه داد: بیمه تکمیلی نسبت به گذشته یک گام اساسی بهبود پیدا کرده است. براساس بودجه تخصیص داده شده سرانه هر نفر از 60 هزار تومان به 140 هزار تومان افزایش یافته که با حفظ پرداختی بازنشستگان پوشش های آن دوبرابر شده و نسبت به گذشته کامل تر شده است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین یادآور شد: پوشش های بیماری های خاص از 45 میلیون تومان به 90 میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

او با بیان اینکه «پوشش های فعلی براساس داده ها و آمار سنوات گذشته ساماندهی و تعیین شده است» گفت: در حال نهایی کردن فرآیندی هستیم که براساس آن بتوانیم خدمات دندانپزشکی ارزان تری برای بازنشستگان فراهم کنیم.

افتخاری تصریح کرد: علاوه بر افزایش حدود دو برابری سقف تعهدات، کمک هزینه های یک دست دندان، ویزیت، دارو، ویلچر و سمعک نیز به عنوان خدمت های جدید بیمه ای اضافه شده و راهی باز کردیم تا در سال های آتی نیز این خدمات با منابع بیشتر به بازنشستگان ارائه شود.

ارائه 4 هزار فقره وام ازدواج فرزندان تا پایان سال/ گواهی کسر حقوق بازنشستگان آنلاین می شود

او همچنین به اجرای طرح های رفاهی با هدف افزایش قدرت خرید بازنشستگان اشاره و بیان کرد: طرح های متعددی از بیمه تکمیلی، وام ازدواج، وام ضروری، بسته های متنوع در قالب طرح یاری، خرید سهام تا تخفیف های هتل های ایرانگردی و جهانگردی اجرایی شده یا در حال نهایی شدن است که حداقل 25 درصد قدرت خرید این عزیزان را بهبود می دهد.

او درباره وام ازدواج فرزندان نیز گفت: همانطور که قبلا هم اعلام شده این تسهیلات فصلی بوده و در هر دوره به یک هزار نفر پرداخت می شود و دوره جدید آن نیز به زودی با تامین منابع لازم اجرایی و اعلام خواهد شد. تلاش می کنیم در مجموع 4 هزار نفر تا پایان سال از این تسهیلات برخودار شوند.

افتخاری در ادامه به یکی دیگر از اقدامات انجام شده در حوزه دولت الکترونیک و خدمات برخط اشاره کرد و گفت: به زودی امکان صدور آنلاین (برخط) گواهی کسر از حقوق برای بازنشستگان فراهم می شود تا دیگر نیازی به حضور این عزیزان و رفت و آمدهای مستمر نباشد و از هر کجا که نیاز داشته باشند به راحتی از این خدمت استفاده کنند.

با ورود شرکت ها به بورس ارزش دارایی بازنشستگان افزایش می یابد

او با تاکید بر اینکه «شرکت های صندوق را بورسی و شرکت های کاغذی را حذف می کنم»، گفت: تنها راه نجات فعالیت های اقتصادی صندوق بورسی کردن شرکت ها است. بورسی کردن به معنای فروش دارایی بازنشستگان نیست بلکه به معنی این است که امکان شفافیت، نظارت و ارزش افزایی بیش از گذشته فراهم می شود.

افتخاری همچنین گفت: با ورود شرکت های صندوق به بورس، ارزش دارایی بازنشستگان مطابق ارزش روز بازار ارزیابی می شود که با توجه به تعمیق بازار سرمایه مطمئنا دارایی کنونی بازنشسته ها در بخش اقتصادی از ارزش بیشتری برخوردار می شود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری روحیه بانشاط و پرانرژی مردم و بازنشستگان سرزمین سیستان و بلوچستان را مثال زدنی دانست و گفت: با وجود سختی ها و مشقت هایی که در این استان وجود دارد، روحیه خاص بازنشستگان و انرژی شما به ما انگیزه دوچندان برای خدمت می دهد.

افتخاری اضافه کرد: اینکه شما عزیزان مشکلات و راهکارها را در کنار هم مطرح می کنید جای قدردانی دارد و ما هم با تمام توان برای حل مسائل و مشکلات موجود تلاش می کنیم.

در این نشست، کانون های بازنشستگی استان سیستان و بلوچستان بر صدور احکام و اجرای همسان سازی 90 درصدی حقوق با شاغلین همطراز، افزایش کیفیت خدمات بیمه تکمیلی و اضافه شدن بیمه دندانپزشکی، افزایش تعداد تسهیلات ازدواج و وام ضروری و برگزاری جشنواره ورزشی تاکید کردند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حقوق بازنشستگان کشوری همسان سازی حقوق بازنشستگان بیمه تکمیلی همسان سازی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۷۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در فاز نخست میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

محسن مولوی امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در نشست هم‌اندیشی نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ورود شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از برنامه‌های راهبردی استان بوده که در طول این دو سال به عنوان برنامه‌های اصلی مدنظر قرار گرفته و پیگیری شده است، اکنون شاهد حضور صندوق بازنشستگی کشوری، شستا و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در بحث سرمایه‌گذاری در سطح استان هستیم.

وی افزود: در فاز اول قرار شد صندوق بازنشستگی کشوری طرح‌های توسعه شرکت شیرخشک پگاه و تکمیل زنجیره مورد نیاز این شرکت در استان انجام شود و برخی از نیازهای سایر شرکت‌ها و صنایع لبنی وابسته به صندوق بازنشستگی نیز در چهارمحال و بختیاری انجام شود، لذا در فاز نخست عملیات اجرایی سه طرح توسعه‌ای در شرکت شیرخشک پگاه در حال انجام است.

مولوی با بیان اینکه دستور واگذاری کشتارگاه صنعتی جونقان از جهاد کشاورزی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر شده که در شرف واگذاری است، بیان کرد: سرمایه‌گذار این طرح صندوق بازنشستگی کشوری مشخص شد، البته در کشتارگاه صنعتی جونقان دو اقدام باید توسط صندوق بازنشستگی کشوری انجام شود، ابتدا کشتارگاه صنعتی باید احیا و به ظرفیت اسمی خود برسد، یعنی به یک کشتارگاهی تبدیل شود که بتواند نیازهای اصلی استان و استان‌های مورد نیاز را تامین کند، در کنار احیای کشتارگاه قرار شد یکی از هلدینگ‌های وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری مجموعه کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی با ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را ایجاد کند.

مولوی ادامه داد: در کنار این مصوبه که عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز و به یک پیشرفت مطلوبی خواهد رسید، کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی دشت زرین توسط شستا انجام خواهد شد که حداقل حجم سرمایه‌گذاری۱۰۰۰ میلیارد تومان  است که در حال واگذاری زمین از جهاد کشاورزی به شستا هستیم و به محض واگذاری قطعی، عملیات اجرایی در دشت زرین آغاز می‌شود.

به گفته وی، میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری در فاز نخست سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از چهار پروژه دیگر از جمله تصفیه روغن خوراکی، کارتن‌سازی جونقان، کشت و صنعت ۵۰۰۰ راسی و پالایشگاه سامان در بحث سرمایه‌گذاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: در پالایشگاه سامان قرار شد سرمایه‌گذاری توسط صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بخش خصوصی به صورت مشارکت سه جانبه اتفاق بیفتد.

مولوی بیان کرد: امید است در فازهای بعدی بتوان سرمایه‌گذاری‌های خوبی در سطح استان اتفاق بیفتد، زیرا اعتقاد داریم سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با زیست بوم اشتغال استان هستند و اغلب مشکلاتی که به دلیل ورود نکردن سرمایه‌گذار داخلی بوده می‌تواند از این طریق حل و فصل شود.

وی اضافه کرد: در دور دوم سفر مصوبه‌ای گرفته شد که در صورت نیاز به تامین منابع مالی و تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی به سرمایه‌گذاری‌های صندوق بازنشستگی کمک شود.

در این جلسه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز به مباحثی همچون نبود ساختمان مناسب برای انجام فعالیت‌های تشکل‌ها، لزوم دیده شدن بیش‌تر حوزه صنایع دستی، تهیه مصالح ساختمانی در بحث مسکن ملی از خارج از استان، سرمایه در گردش کارفرمایان، امنیت شغلی، معیشت و ایمنی کارگران، مباحث مالیاتی و بیمه‌ای کارفرمایان، افزایش هزینه پارکینگ برای کامیون داران در شهرکرد و اجرا نشدن درست قوانین پرداختند.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت